Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@23:02:19 GMT

نه به سیزده بدر ۹۹

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۴۳۰۸۳

نه به سیزده بدر ۹۹

امروزه کرونا بزرگترین بلایی است که انسان‌ها را در سراسر جهان گرفتار کرده است. این ویروس مرز، جغرافیا، قومیت و قدرت اقتصادی نمی شناسد و تنها و مهم ترین راه مقابله با آن در خانه ماندن است اما با توجه به اینکه این ویروس مصادف با عید نوروز در ایران است باید مردم توجه داشته باشند که سیزده بدر را در خانه بمانند و برخلاف رسم هر سال در این روز به دامان طبیعت نروند بنابراین برای حفاظت از جان خود و عزیزانمان باید در خانه بمانیم تا بتوانیم نوروزهای دیگر در روز سیزده بدر برای رسیدن به آرزوهایمان سبزه گره بزنیم و در کنار هم باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری در فضای مجازی با راه اندازی کمپین‌های مختلف با عنوان نه به سیزده بدر تلاش می کنند که خطرات رفتن به طبیعت در نوروز ۱۳۹۹خورشیدی را به مردم گوشزد کنند.

شعر و متن

ادبیات و شعر نقش مهم و تاثیرگذار در فضای مجازی ایفا می‌کنند به همین دلیل در پویش‌های مختلف کاربرد فراوانی دارد یکی از این پویش ها نه به سیزده بدر است که کاربران با استفاده از متن های ادبی و شعر به مردم در خصوص متفاوت بودن روز طبیعت امسال با سال های دیگر آگاهی می‌دهند. بنابراین آنها از طریق متن های ادبی از مردم تقاضا کرده اند که برای حفظ جان خود و آحاد جامعه در خانه بمانند. در زیر به برخی از این اشعار و متن‌ها می پردازیم:

سهمِ ما از این روزها

آسمانیست از پشت پنجره

آدم هایی ست از آن سوی قاب موبایل

و مهربانی هایی بدونِ آغوش و دیدار

تمام می شود این روزها

جمع میشود این بساطِ تنهایی

و ما باز هم زیرِ آسمانِ شهر قدم میزنیم.

یکی دیگر از کاربران می نویسد: سیزده بدر، سال دگر

کرونا نباشد در وطن

از عشق و مهر و عاطفه

قلبی نباشد بی اثر

خاموش و سرد و ناامید

هرگز نباشد یک نفر

هرگز نیفتد یک درخت

از ضربه ی سرد تبر

از جنگ و خونریزی، زمین

خالی بماند سر به سر

هرگز نماند کودکی

بی سایه ی سبز پدر

تنها دلی که عاشق است

باشد به هر جا معتبر

از جان پاک عاشقان

باشد جدا شر و خطر

چشم انتظار هر آن که هست

آید عزیزش از سفر

بی غصه باشند مردمان

سال دگر سیزده بدر... ر.

همچنین یکی دیگر از کاربران می نویسد: در این روز و شب هایی که رنگ تکرار به خود گرفته اند، برنده تو باش، تو که به ازای از دست دادن هایت می توانی چیزهای با ارزش تری را به دست آوری، در این روز و شب های در خانه ماندن هم میشود زنانه عاشق ماند و مردانه از عشق محافظت کرد، میشود کودکانه در خانه رنگ و بوی عشق را چون بوی ریحان های باغچه ی مادربزرگ تازه نگه داشت، هم وطن ساده از این ایام خواهی گذشت.
 

توصیه به عدم خروج از منزل

سیزده بدر از سنتهای بسیار قدیمی می باشد و در خصوص این روز داستان های زیادی از قدیم وجود داشته است به‌طور کلی گفته می‌شود ایرانیان باستان دوازده روز اول فروردین را به یاد دوازده ماه سال، جشن می گرفتند. روز سیزدهم فروردین به باغ و صحرا می‌رفتند و شادی می‌کردند و درحقیقت به این ترتیب رسمی بودن دوره نوروز را به اتمام می رساندند. امسال اما به دلیل شیوع بیماری واگیردار کرونا سالی متفاوت پیش روی همه است. در حقیقت همه در قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا مسئول هستیم، همه با هم سیزده‌بدرامسال درخانه می‌مانیم تا سبز باقی بمانیم و روی کرونا را زرد کنیم.

یکی از کاربران می نویسد:در روز سیزده بدر افرادی که حیاط دارند، میتوانند در حیاط زیلو پهن کنند و بعد از بازی با فرزندان در روی زیلو بنشینند و از منبع آفتاب الهی استفاده نمایند. شاید برخی آپارتمان نشین باشند اما بالکن داشته باشند و در بالکن، سور و سات بازیهای فکری را پهن کنند و یا درغیر اینصورت، مثل اردوهای کلاسی، در گوشه ای از اتاق، روفرشی پهن کنیم. کسانی که چادر دارند، در منزل چادر مسافرتی نصب کنند. چه اشکال دارد!؟ هدف شادی فرزندانمان است و از فرزندان عزیزتر موجودی وجود ندارد. مامانای خوب و مهربون هم یه غذای خوشمزه و باب دل پدرخانواده و فرزندان آماده کنند. بازیهای مفرح انجام داده و از خاطرات قدیم بگویند. همراه با فرزندان، دو تا از سبزی های خوردن را گره بزنید وآرزو کنید.

یکی دیگر از کاربران می نویسد: ما از کرونا یک درس بزرگ گرفتیم که هر کار کوچکی در جامعه حتی اگر شخصی باشد مثل بیرون رفتن و... قطعاً در جامعه تاثیر دارد و دیگر کسی نمی‌تواند بگوید به تو چه ربطی دارد!؟ به خودم ربط دارد!؟ ولی این را بدانیم امربه معروف و نهی از منکر هم یک وظیفه شرعی و قانونی و انقلابی و سیاسی برای ماست و حتما نیاز به آموزش دارد و باید معروف و منکر رو شناسایی کنیم؟ و شیوه درست آن را یادبگیریم؟ و باید سعی کنیم آن رفتار ی که امربه معروف و یا نهی از منکر می کنیم حتما علنی باشد! و تجسس در زندگی افراد نباشد.! کسی نمی تواند به بهانه امربه معروف و نهی از منکر متعرض کسی شود.! به تعبیری بگویید و بروید. این قطعا تاثیر دارد. یک درخت با زدن یک بار تبر قطع نمی شود باید چند ضربه زده شود تا قطع شود.

برچسب‌ها ویروس کرونا اینستاگرام روز طبیعت پروندهٔ خبری پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اینستاگرام روز طبیعت ویروس کرونا اینستاگرام روز طبیعت سیزده بدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۳۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • قایدی در امارات با رکورد یک استقلالی مساوی شد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!